Жена на 91 години е загинала при пожар в село Малчика, община Левски

Рекламирай в beZpartien.bg

Жена на 91 години е загинала при пожар тази нощ в пристройка на къща в село Малчика, община Левски. За това съобщават от Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Плевен.
Сигнал за инцидента е постъпил в 02:57 часа. Незабавно към адреса са насочени екипи от огнеборци и полицаи. След приключване на гасенето е открито безжизненото тяло на обитателката на имота – 91-годишна жена. Трупът е приведен за аутопсия, допълват от полицията.
Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. Неправилно ползване на нагревателни уреди е причина за инцидента, казаха още от ОД на МВР в Плевен. По случая е образувано досъдебно производство.
Тази нощ в 02:40 часа е съобщено за пожар в къща в Плевен на улица „12 август“. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. Унищожени са техника и обзавеждане, спасена е сградата, добавят от полицията в областния град.
Общо 63 пожара са ликвидирани в страната през последното денонощие, съобщават на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН). Пожарникарите са реагирали на 93 сигнала за произшествия. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *