Живко Коцев от доста време е под сериозен натиск от страна на вътрешния министър, заяви премиерът в оставка Денков

Рекламирай в beZpartien.bg

Живко Коцев от доста време е под сериозен натиск от страна на министъра. Поне от месец-два ми казва, че има колебания дали може да остане, защото не успява да си върши добре работата при този натиск. Това заяви премиерът в оставка Николай Денков по време на живо излъчване във Фейсбук, коментирайки оставката на главния секретар на МВР Живко Коцев. 
Денков заяви, че натискът срещу Коцев е бил именно, за да напусне. „Защото не може не можели да работят заедно“, каза премиерът в оставка. 
Попитан дали вижда връзка между акцията в Агенция „Митници“ и оставката на главния секретар на МВР, Николай Денков отговори: „Това не мога да кажа“. 
„Когато в една институция не могат да работят хората като екип, действително става много трудно“, посочи още Николай Денков. 
„С министър Калин Стоянов от много отдавна не съм говорил, той се дистанцира, даже не идва и на последните заседания на Министерския съвет. Аз също нямам особено доверие след няколко неща, които се случиха. Той си е тръгнал по неговия път, ще видим докъде ще го докара“, каза Денков. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *