НачалоБългарияЖурналисти бяха бутани и ритани от симпатизанти на новата коалиция ПП и...

Журналисти бяха бутани и ритани от симпатизанти на новата коалиция ПП и ДБ / ВИДЕО/

Журналисти и представители на няколко , бяха блъскани и ритани от симпатизанти-„охранители“ на промяната. Разбира се, тези действия се случваха пред очите на кулоарните журналисти и бяха удобно скрити от националните медии.

Вчера, 19.02.2023 година, най-новата коалиция решиха да открият предизборната с мероприятие в центъра на столицата, а именно Народният театър „“.

Доо стотици хиляди българи отдават почит пред паметта на безният Васил Левски, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов и компания, решиха да открият предизборната си кампания с нещо като открита „конференция“.

Разбира се, въпросите задавани от  неудобните  журналисти и медии, бяха пони с блъскане, , обиди и плюване – дори.

Какво се случи на събитието и как екипа ни успя да зададе въпросите, докато беше придружаван от 10 лица – „охранители“ на промяната, гледайте във видеото.

Симон Милков
Симон Милков
Симон Милков, е журналист на свободна практика. Популярен със своите авторски рубрики "Шибанистан" и "ПарламентьорЪт". Информационна агенция "БезпартиенБГ", е създадена също по негова идея, като източник на свободна и независима гражданска журналистика. За контакт: s.milkov@bezpartien.bg
ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО