Безплатни очни прегледи за деца организират в медицински център „Лозенец“

Безплатни очни прегледи за деца организират в медицински център „Лозенец“. Това съобщиха от болница „Лозенец“. Инициативата се организира преди началото на учебната година и е насочена към най-малките ученици на възраст 7 – 12 години. На 10 септември прегледите ще бъдат от 9:00 до 16:30 ч. , а на 12 септември – от 9:00 до 16:30 ч.   
По време на прегледа ще бъде определена зрителната острота, ще бъде изследвано цветното зрение, стереозрение и др. При съмнение за очно състояние, което налага корекция или допълнителни диагностични процедури, ще бъде предложен допълнителен час за преглед.
Ако детето има направени предишни изследвания, желателно е да бъдат предоставени по време на консултацията. Предварителното записване трябва да се направи чрез контактната форма на медицинския център, както и на тел. 02/ 96 07 682, допълниха от болницата.
Болницата предоставя различни профилактични пакети за прегледи. Медицинските екипи периодично организират безплатни прегледи за деца и възрастни, включително и извън София.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари