Истината: Къде са милионите на граждани инвестирани в Исторически парк?

Рекламирай в beZpartien.bg

 

Продължаваме с разкритията по повод на случващото се в едно българско село, буквално купено от едно лице с доста съмнителна репутация, както и съмнителен произход на средства. И не само.

Лицето е, Ивелин Михайлов и е  обект на нашето разследване, е с цел повече българи да разберат, какви измамници са се въплътили в ролите на „спасители“ на хранителният суверенитет, „патриоти“ срещу НАТО, ЕС и всичко без Русия, националисти, които искат „държава в държавата“.

 

 

 

Е, получава им се очевадно, щом 8 години необезпокоявани, малтретират цял регион, докато перат пари с „инвеститорски паркове“, селища, гостоприемници и прочее. Чрез познаване на полезните изходи в законодателството, що се отнася до финансите на българските граждани. Разбира се, предпоставка е, да допуснем, че където има много пари има и тесни взаимоотношения с власт и правосъдие. Какво още гледайте в нарочното разследване на Симон Милков, с първа част, “ Истината: Къде са милионите на граждани инвестирани в Исторически парк?“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Повече за сектата „Исторически парк“, гледайте  видео – репортажа по повод на журналистическо разследване  с автор Симон Милков и bezpartien.bg, тук: 

 

 

 

 

 

Сигнализирахме както МВР, така и ДАНС, Главният прокурор, ГДБОП,  КФН и БНБ .

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *