Кариерен форум за професионално и личностно развитие ще се състои в София, Пловдив и Варна през октомври

Рекламирай в beZpartien.bg

Асоциацията на индустриални капитал в България (АИКБ) е официален партньор на Career Show 2023 –  кариерно събитие за професионално и личностно развитие, съобщиха от Асоциацията на интернет страницата си. През тази година форумът се разраства и ще се състои на три места: на 5 октомври – в „Арена Армеец“ в София, 10 октомври – в Пловдив, и 27 октомври – във Варна.
Career Show ежегодно събира най-желаните работодатели на България, за да ги срещне с хиляди млади и опитни таланти. Стотиците работодатели, които участват в събитието, са доказателство за непрекъснатия растеж на бизнес средата в България и постоянно нарастващите възможности за професионална реализация и развитие у нас, посочват от Асоциацията.
Очаква се в събитието тази година да се включат над 4000 професионалисти – активно търсещи нова и по-добра работа в различни сфери. Сред тях има експерти по телекомуникации, ИТ специалисти, маркетинг специалисти, експерти по електроинженерство и електроника, професионалисти в търговия и продажби, финансови експерти, проектни и продуктови мениджъри и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *