Всички ще влезем в пленарната зала и ще гласуваме единодушно „против“, каза Дарин Георгиев от ПГ на „Величие“

Всички ще влезем в пленарната зала и ще гласуваме единодушно „против“. Това заяви пред журналисти в кулоарите на Народното събрание заместник-председателят на парламентарната група на „Величие“ Дарин Георгиев в отговор на въпрос за гласуването на проектокабинета на ГЕРБ-СДС. Очаква се гласуването да бъде в 13:00 ч. днес. 
Георгиев каза, че снощи и днес парламентарната група се е събрала и е с нагласите да гласува против предложения проектокабинет. Както са първоначалните ни обещания, добави той. Няма натиск към нито един член от нашата парламентарна група за това как да гласува днес. Зам.-председателят посочи, че по първоначални нагласи няма да има хора от парламентарната група, които да променят мнението си. 
“ Партия „Величие“ продължава да съществува, а Николай Марков е лидерът на парламентарната група, посочи още Георгиев. Той допълни, че никой не е предлагал министерски постове нито на него, нито на Николай Марков. 
Във връзка със заплахите, за които твърди Ивелийн Махайлов, Георгиев коментира, че всеки има право да казва каквото иска. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари